Spletno mesto uporablja piškotke z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov.   Več...   Se strinjam

Novice

Zevs RX 8.03.06

On junij 4th, 2015, posted in: Posodobitve, verzije by 0 Comment

Odpravljene napake: – Prepoznava enakih točk pri uvozu: manj težav s prepoznavanjem zaključenosti oblike in hitrejši uvoz. – Odpravljena napake pri brisanju kosa iz podatkovne zbirke. – Poprava izbiranja plošče iz skladišča: če si kliknil preklic se plošča ni vrnila v skladišče. Spremembe delovanja: – Optimizacija sistema za Undo: občutna pohitritev sistema za Undo. –..

read more

Akcija: nadgradimo Zevs

On november 14th, 2014, posted in: Spletna stran by 0 Comment

Do 24. 12. 2014 vam v primeru katerekoli nadgradnje programa nudimo 10 % popust. V primeru 100 % avansa pa 20 % popust. Pričakujemo vaša povpraševanja na zevs@pia.si. Hvala.

read more

Zevs RX 8.03.01

On september 13th, 2012, posted in: Posodobitve, verzije by 0 Comment

Na voljo je nova verzija programa Zevs RX (8.03.01). Glede na predhodnjo verzijo ta verzija prinaša: Odpravljena napaka pri dodajanju tekstov, Omogočen izvoz tehnologije v Excel datoteko, Omogočen izvoz podatkov projekta v Excel datoteko, Omogočeno vračanje plošče v skladišče brez rezanja, Podprta možnost za dodajanje formul v izpis, Omogočen izvoz podatkov iz zbirke kosov v Excel..

read more

Razpis 2!

On avgust 9th, 2012, posted in: Spletna stran by 0 Comment

Izmed vseh strank, ki bodo všečkale Zevs RX na LinkedIN, Facebook ali Google+ bomo izžrebali po enega nagrajenca na posamezno stran, ki bo prejel podaljšanje garancije za eno leto. Se pravi, če boste všečkali na vseh treh straneh imate precej večje možnosti. Žrebanje bo 1.12.2012. Povezave: Google+ Facebook LinkedIN

read more

Razpis…

On avgust 9th, 2012, posted in: Družabna omrežja, Spletna stran by 0 Comment

Vse naše stranke pozivamo, da nam pripravijo kratek opis dejavnosti povezane z CNC rezalniki oziroma programom Zevs. Zanimajo nas produkti, ki jih proizvajate s pomočjo programa Zevs. Na ta način vas brezplačno oglašujemo in hkrati polnimo našo referenčno listo. Zaželjena je povezava do vaše spletne strani in galerija slik. Izmed vseh strank, ki se boste..

read more

Pozdravljeni na novi strani

On julij 12th, 2012, posted in: Spletna stran by 0 Comment

Veseli smo, da Vas bomo od danes naprej lahko obveščali o novostih na tej prenovljeni strani. Zevs se nenehno razvija in posodoblja zato verjamemo, da boste vedno našli uporabne informacije. Želimo, da ste udeleženi pri odločitvah za nove možnosti, zato bomo na tej strani in na novih straneh na socialnih omrežjih omogočili tudi glasovanje za..

read more

1. ODOS konferenca: 2.12.2005

On december 2nd, 2005, posted in: Dogodki by 0 Comment

Dne 2.12.2005 je v Velenju v Hotelu Paka potekala 1. Zevs Konferenca. Konferenca je bila organizirana ob izdaji nove prenovljene izdaje programskega paketa Zevs RX. Predstavljene so bile nove možnosti in načini dela. Tudi podjetje Varstoj d.d. je na konferenci predstavilo novosti na področju rezalne in varilne tehnike. Konferenca je bila zelo dobro obiskana. Konferenco smo..

read more